Bank Bookings acts Eurosonic Noorderslag

Hierbij een overzicht van de Bank Bookings acts die op Eurosonic Noorderslag 2017 spelen.

Kraantje Pappie @ ESNS 2017

Waar: Eurosonic Air, Grote Markt / Groningen
Datum: Zaterdag 14 januari 2017
Tijdstip: 16:15 uur

Bewapend met zijn complete album trilogie is Kraantje Pappie klaar voor het festivalseizoen van 2017. Grootser, spectaculairder en gezelliger dan ooit te voren zal hij zijn nieuwe festivalshow primeuren tijdens het prestigieuze Eurosonic/Noorderslag festival.

Tijdens de Crane 3 clubtour, dit najaar, zijn de poppodia gevuld en zorgvuldig afgebroken. Nu zijn de festivals aan de beurt.

 

 

 

Shary-An @ ESNS 2017

Waar: The Dog’s Bullocks, Oude Boteringestraat 17 / Groningen
Datum: Donderdag 12 januari 2017
Tijdstip: 21:30 uur

Als je denkt aan Shary-An, denk je misschien aan dat schattige, enthousiaste kroesharige meisje inclusief haar grote bril en beugel uit de eerste editie van “The Voice of Holland”. Maar niet is minder waar. Deze vrolijke, kleine meid is uitgegroeid tot een prachtige volwassen vrouw met een volwaardige stem van een souldiva.

In het voorjaar van 2017 zal haar album ‘Project Me’ uitkomen. Met het album doet Shary-An in maart en begin april een clubtour.

 

 

Cazz Major @ ESNS 2017

Waar: Grunnsonic @ &ZO, Poelestraat 53 / Groningen
Datum: vrijdag 13 januari 2017
Tijdstip: 00:30 uur

Cazz Major is hard bezig zijn plek te veroveren in de Nederlandse muziekindustrie. Afgelopen zomer tourde Cazz al met Totally Summer en stond hij o.a. op Solar. Met de partyknallers ‘Partjes’ en ‘De Hele Nacht Door’ en zijn eigen singles ‘Ring Ring’ en ‘Hoe Het Voelt’ weet Cazz live altijd te overtuigen. Als we het tempo waarop zijn naam nu groeit mogen geloven is Cazz de belofte voor 2017.

In het voorjaar

 

 

Neem voor meer informatie over de acts vrijblijvend contact op via info@bankbookings.nl

dinsdag, 3 januari, 2017