Diggy Dex verkoopt AFAS Live uit

De show van Diggy Dex in AFAS Live is uitverkocht!

Diggy Dex

De show van Diggy Dex in AFAS Live op 28 mei 2022 is uitverkocht. Na meerdere uitverkochte clubtours is het nu tijd voor zijn grootste show ooit in de AFAS Live.

Diggy Dex bracht op 17 september zijn zevende album ‘Carrousel’ uit. Op zijn muzikale tocht neemt hij je mee in zijn even verhalende als toegankelijke nummers. En die slaan aan. De afgelopen jaren is de rapper continu onderweg geweest met zijn band. De reis begon bij het succes van het album Golven, waarna hij en zijn muzikale familie met de Karavaan tour verder door het land trokken. In zes clubtournees, een theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, en talloze festivals deelde Diggy Dex zijn muziek met duizenden mensen. Het bleek slechts het begin van zijn reis zonder bestemming, want met elk album ontdekt de rapper diepere betekenissen over het leven die hij eindeloos kan blijven verkennen. Zo ook in Carrousel.

Diggy Dex is exclusief te boeken via Bank Bookings. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

maandag, 1 november, 2021