Nieuw op het roster van Bank Bookings: Diggy Dex

Met trots verwelkomen wij Koen Jansen (Diggy Dex’ echte naam) op het roster van Bank Bookings. Na 6 albums, hitsingles en uitverkochte club- en theatertours, maakt Dex zich nu op voor het festivalseizoen van 2020. De Amersfoorter en zijn band waren de afgelopen jaren continu onderweg door het succes van zijn albums Golven en Karavaan. Met dezelfde Karavaan is hij eind dit jaar nog te zien tijdens zijn ‘De Karavaan trekt door’ clubtour.

Het is twaalf jaar na zijn debuut en toch voelt het alsof de 38-jarige songwriter/rapper nu pas écht begint. Er waren platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou), jubelende recensies en uitnodigingen om liedjes te schrijven voor uiteenlopende artiesten als Guus Meeuwis, André Hazes, 3JS en Kinderen voor Kinderen. “De muziek is een reis zonder duidelijke bestemming. Daar geniet ik van, en ik hoop dat mensen met mij willen meereizen”, aldus Diggy Dex zelf.

Diggy Dex is vanaf nu exclusief te boeken via Bank Bookings. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

vrijdag, 20 september, 2019