Nobu gaat op clubtour

Komend voorjaar zal Nobu op tour gaan met zijn eerste eigen clubtour, vernoemd naar zijn recent uitgebrachte EP ‘Aurelia’.

Aanstaande donderdag om 19:00 uur start de kaartverkoop. Tickets haal je via www.bankbookings.nl

Over Nobu:

Nobu maakt al sinds zijn elfde muziek. De afgelopen twee jaren vormt zich een steeds grotere vaste aanhang om hem heen. Zijn fans zijn sterk betrokken bij het creatieve proces. Bij Nobu weten ze dat ze gezien en gehoord worden. Onderwerpen door hen aangedragen zoals gevlogen gevoelens, verdrongen liefde of hervonden zelfvertrouwen, worden vervolgens door Maxim Hendriksen (echte naam Nobu) vertaald naar eigengereide popsongs.

Met autotune en een hoop emoties maakt de rapper, zanger en producer bitterzoete emorap naar Amerikaans voorbeeld. Zo maakte hij de EP’s ‘Controle’ en ‘Internet Love’; beiden goed voor miljoenen streams. Op 11 november verscheen zijn nieuwe EP ‘Aurelia’.

Als we de comments op socials en reacties bij shows moeten geloven (en dat doen we), is het tijd voor Nobu’s eerste Clubtour. Nobu zelf: “Ik heb ongelofelijk veel zin in mijn eerste tour en hoop jullie allemaal te zien en ontmoeten”.

Ken je Nobu nog niet? Vraag het aan zijn day one fans en ze pakken je met overtuiging in. De jonge twintiger is een eigenzinnige, excentrieke en kleurrijke verschijning en dat valt op. Zo ook bij Kraantje Pappie die hem gelijk mee op tour vroeg. Terwijl het zijn eerste shows waren, wist hij zelfs Kraan enorm te verrassen met hoe aanstekelijk en energiek het contact met het publiek was. Nu is het tijd voor Nobu’s Aurelia clubtour!

dinsdag, 22 november, 2022