Shary-An knalt 2017 in met nieuwe single + album release datum!

Shary-An brengt haar nieuwe single ‘More Than a Million’ uit. Naast haar single maakt ze bekend dat ze op 3 maart met een nieuw album komt genaamd ‘Project Me’. 

Shary-An liet in 2016 weer lekker van zich horen met de singles ‘Summer of my Life’, Save You’ en was ze regelmatig te zien bij Carlo’s tv Café. Shary-An is de laatste jaren uitgegroeid tot een prachtige volwassen vrouw met een volwaardige stem van een souldiva en dat laat ze ook weer horen met haar nieuwe single ‘More Than a Million’.

Inmiddels heeft de 24-jarige Shary-An al een album en een EP op haar naam staan, waarbij ze hits scoorde met haar singles: ‘Sixfeet Under’, ‘Mr. Know it All’ en ‘Read my Book’. Haar echte radio doorbraak kwam met het nummer ‘Never played the Bass’.

In 2015 besloot Shary-An het heft in eigen handen te nemen en alleen nog maar muziek te maken waar zij echt gelukkig van wordt. Ze maakte de dappere beslissing om voor haar eigen passie en droom te gaan en besloot dit allemaal in eigen beheer te doen. Dit maakt haar aankomende album ook heel persoonlijke en daarom de bij passende naam: ‘Project Me’.

Project Me + Tour.

Shary-An werkt op dit moment hard aan de afronding van haar album “Project Me”. Haar nieuwe album zal verschijnen op vrijdag 3 maart! Om de release van dit album te vieren gaat ze vanaf maart 2017 samen met haar band op tour door Nederland. De kick-off van haar tour en tevens de release van haar album, vindt plaats in haar home-town Den Haag op 9 maart in het Paard van Troje. Meer informatie vind je op hier.

dinsdag, 3 januari, 2017