Shary-An komt met eigen tour!

In het voorjaar van 2017 komt het nieuwe album van Shary-An “Project Me” uit! Om dit te vieren gaat zij vanaf maart met haar band op tour. De tour start op donderdag 9 maart in Het Paard van Troje, Den Haag.

Shary-An Boeken

Als je denkt aan Shary-An, denk je misschien in eerste instantie aan dat enthousiaste meisje inclusief haar grote bril en beugel uit de eerste editie van “The Voice of Holland”. Maar niets is minder waar, Shary-An is de laatste jaren uitgegroeid tot een prachtige volwassen vrouw met een volwaardige stem van een souldiva.

Inmiddels heeft de 24-jarige Shary-An al een album en een EP op haar naam staan, waarbij ze hits scoorde met haar singles: ‘Sixfeet Under’, ‘Mr. Know it All’ en ‘Read my Book’. Haar echte radio doorbraak kwam met het nummer ‘Never played the Bass’.

In 2015 besloot Shary-An het heft in eigen handen te nemen en alleen nog maar muziek te maken waar zij echt gelukkig van wordt. Ze maakte de dappere beslissing om voor haar eigen passie en droom te gaan en besloot dit allemaal in eigen beheer te doen. Op 16 mei 2016 kwam dan ook haar eerste single ‘Summer of my Life’ uit. Dit was echter nog maar het begin. Ook haar tweede single ‘Save You’ is ondertussen een feit.

Shary-An werkt op dit moment hard aan de afronding van haar album “Project Me”. Om de release van dit album te vieren gaat ze vanaf maart 2017 samen met haar band op tour door heel Nederland. De kick-off van haar tour en tevens de release van haar album, vindt plaats in haar home-town Den Haag op 9 maart in het Paard van Troje.

Hieronder de tourdata tot nu toe. Tickets zijn NU verkrijgbaar via de website van de diverse podia en op www.bankbookings.nl/projectme

09/03/2017 – Paard van Troje, Den Haag, Release Party

18/03/2017 – Melkweg, Amsterdam

25/03/2017 – Simplon, Groningen

31/03/2017 – Patronaat, Haarlem

01/04/2017 – Mezz, Breda

shary-an_project_me_tour

maandag, 7 november, 2016