Shary-An released album ‘Project Me’

Shary-An released haar album ‘Project Me’ en gaat op tour!

Velen zullen Shary-An nog kennen uit de eerste editie van ‘The Voice of Holland’. Inmiddels heeft ze een geheel eigen repertoire en sound en zal ze morgen ze met trots haar gloednieuwe album ‘Project Me’ lanceren. Een lekkere mix van swingende pop, soul en zelfs een tikje reggae. Een bijzonder album met een bijzonder passende titel, omdat ze alle muziek zelf heeft geschreven en het album geheel in eigen beheer is gemaakt. Om de release van dit album te vieren gaat Shary-An samen met haar band op tour. Met haar nieuwe show en band reist ze de komende maand langs verschillende poppodia door heel Nederland.

Shary-An maakte tijdens de The Voice of Holland in 2010 een onuitwisbare indruk en bereikte de halve finale met haar enthousiaste verschijning en haar krachtige soulstem. Na The Voice Of Holland scoorde ze diverse hits met o.a. ‘Sixfeet Under’, Mr. Know it All’, ‘Read my Book’ en ‘Never played the Bass’. Begin 2016 besloot Shary-An om haar eigen droom en passie achterna te gaan: een album in eigen beheer maken, zonder invloed van grote partijen. En met succes!

Op 16 mei 2016 kwam haar eerste single ‘Summer of my Life’ uit, die richting de één miljoen streams gaat. In het najaar kwam ‘Save You’ uit en onlangs verscheen haar nieuwste single ‘More than a Million’. Daarnaast is Shary-An al twee seizoenen een graag geziene gast tijdens ‘Carlo’s tv Café’ op RTL 4 en gaat ze zich in 2017 inzetten als ambassadeur van de Gay Pride 2017.

Kortom Shary-An is terug van weggeweest. En voelt zich sterker dan ooit!

Het album is vanaf nu verkrijgbaar via de welbekende streamingdiensten:
Spotify
iTunes
Deezer
Youtube

Tourdata:

09/03/2017 – Paard van Troje, Den Haag, Release Party

17/03/2017 – Bibelot, Dordrecht

18/03/2017 – Melkweg, Amsterdam

25/03/2017 – Simplon, Groningen

31/03/2017 – Patronaat, Haarlem

01/04/2017 – Mezz, Breda

Tickets via: http://www.bankbookings.nl/projectme

vrijdag, 3 maart, 2017