SpaceKees tekent bij Bank Bookings en kondigt nieuwe show aan

Wij zijn blij te mogen melden dat SpaceKees vanaf nu exclusief te boeken is bij Bank Bookings.

SpaceKees heeft recent zijn nieuwe album ‘Suave‘ uitgebracht, zie hier een kort artikel van 3voor12 over Suave. Daarnaast heeft SpaceKees een nieuw live concept ontwikkeld, namelijk SpaceKees = Spacepunk. De legendarische discografie van SpaceKees met live band in een Punk jas. Hiermee heeft hij reeds al een aantal try-out concerten gedaan en kreeg hierop louter positieve reacties, zoals ook deze van Noisey:

“Als iedereen na een uurtje is bijgekomen van dit spektakel begint Spacepunk te spelen. Met propjes toiletpapier als beschermende oordopjes spelen ze een paar nummers. Pe Pe Pe en Ik Wil Een Meisje werken bijzonder goed met band. Omdat het toch hiphop is ontstaat er zelfs een heuse freestylesessie met vrijwel alle aanwezige rappers in het publiek. Omdat het toch punk is, wordt er een bescheiden stagedive gearrangeerd.”
Link naar hele artikel.

Spacekees = Spacepunk
Is het een vogel? Is het een spaceshuttle? Het is SpaceKees = Spacepunk!
De legendarische discografie van Spacekees met live band in een PUNK jas! In samenwerking met zijn vierkoppige-ensemble bestaande uit Patrick (Bass), Michel (Drums), Norman (Gitaar) en de legendarische DJ Frankie Boxcutta speelt niemand minder dan Kees van den Assem (a.k.a. SpaceKees a.k.a. de vader van ongeveer elke muzikale excentriekeling die de Nederlandstalige rapscene vandaag de dag rijk is) nieuwe en oude SpaceKees tracks in een PUNK format. Keiharde gitaren, snoeiharde drums & beats. SPACEPUNK is luid, heftig en shockerend en geeft op vrijdag 30 maart een speciale show in de Melkweg. Kaartverkoop start op vrijdag 12 januari om 10:00 uur.

SpaceKees = Spacepunk Agenda:
– Vrijdag 19 januari Eurosonic Noorderslag, 20:00u, Dogs Bollocks (Oude Boteringestraat 17, Groningen).
– Vrijdag 30 maart Melkweg Amsterdam, Kaartverkoop start op vrijdag 12 januari om 10:00 uur.

Neem voor boekingen en informatie contact op met:
Daan Snijders
Mail: daan@bankbookings.nl
Tel: +31(0)6 54 37 26 76

woensdag, 10 januari, 2018