Kraantje Pappie dropt nieuwe single/video ‘Vallende Ster’

De rijzende ster lanceert een Kraanesque ode aan de vakantieromantiek

Wie na het zien van een vallende ster deze zomer heeft gewenst voor een nieuwe single van Kraantje Pappie heeft geluk: vandaag dropt hij ‘Vallende Ster’. ‘Vallende Ster’ is een typisch Kraanesque ode aan de vakantieromantiek, en specifiek herkenbaar voor iedereen die wel eens geniet van de zon en/of de wietrook in zijn/haar long (uiteraard is de single ook geschikt voor straight-edge liefhebbers van regenachtig weer; Kraantje is for the people.)

In de kleurrijke video – deels opgenomen op Curacao – zijn verschillende Nederlandse sterren te zien. Zo zie we Maan, Johnny de Mol, Jeroen van Koningsbrugge, Sjaak, Nick (van Simon), Jiggy Djé, The Dirty Daddies, Sef, Iris Enthoven en Domien Verschuuren letterlijk uit de hemel vallen. Dit spektakelstuk is hier te zien.

Kraantje Pappie deed de afgelopen tijd verschillende gastfeaturings, zoals op hitsingle ‘Moment’ van Kris Kross Amsterdam met Tabitha en op ‘Drup’ met Bizzey & Jonna Fraser. Op dit moment focust hij zich weer op eigen werk. ‘Vallende Ster’ is een eerste voorproef van zijn aankomende album en vanaf nu overal te beluisteren.

 

vrijdag, 6 september, 2019